Tratament estetic

Ozonul este o molecula care se gaseste in mod natural in spatiul inconjurator. Mai mult, cercetari recente au aratat ca este chiar o biomolecula, ea fiind generata in organismul uman de celulele neutrofile, in cadrul unui mecanism de aparare impotriva infectiilor, in prezenta unor anticorpi specifici.

 

Folosirea ozonului in cosmetica medicala si in medicina estetica are la baza tocmai faptul ca existand aceasta afinitate a corpului uman pentru el, nu se produc reactii adverse sau efecte secundare. Practic, sangele pacientului se recolteaza intr-un recipient special, care apoi se centrifugheaza, iar plasma separata este imbunatatita cu ozon si incalzita intr-un incubator.

Concentratul plasmatic bogat in plachete (P.R.P) se transforma intr-un fel de acid hialuronic natural. Numai ca, pe langa efectul de umplere a zonelor cu deficit de volum, concentratul PRP are o proprietate esentiala in plus.

Ozonul are ca scop cresterea eliberarii factorilor de crestere din concentratul plasmatic, astfel incat rezultatul procedurii de P.R.P. sa fie mai rapid, mai evident si mai durabil decat intr-o interventie normala de plasmolifting, sau intr-una cu acid hialuronic.

Prin acest tratament, se reda volumul, conturul si fermitatea unor zone care au nevoie de putin ajutor in aceasta privinta. Fie ca este vorba de marirea buzelor, de stergerea unor riduri profunde sau superficiale, de umplerea si tratarea unor cicatrici depresive, plasmoliftingul cu ozon este recomandat datorita unui raport calitate/pret excelent! Daca in cazul folosirii acidului hialuronic, preturile pornesc de la 900 de lei, pentru aceste proceduri, pretul pleaca de la 450 de lei.