Tur virtual

In Centrul de Excelenta in Ozonoterapie va oferim un tratament revolutionar pentru vindecarea arsurilor si estomparea cicatricilor!

Cum functioneaza procedura? Infiltratiile subcutanate cu ozon, sau cu plasma imbogatita reduc inflamatia, imbunatatesc eliberarea oxigenului si a factorior de crestere in tesuturi. Cu alte cuvinte, este stimulata refacerea pielii in zona afectata. De asemenea, prin efectul antibacterian direct,  sunt prevenite infectiile ulterioare.

In cazul cicatricilor rosii, de culoare inchisa sau in relief, se injecteaza subcutanat o solutie realizata din concentrat plasmatic (obtinut prin centrifugarea sangelui pacientului)  in care s-a barbotat ozon. Astfel, creste semnificativ eliberarea de factori de crestere ce vor fi ulterior injectati in cicatrice.

Atat in cazul arsurilor, cat si in cel al cicatricilor, tratamentul presupune aplicarea unor pansamente special concepute si produse in Anglia,  pentru diminuarea actiunii bacteriene si a infectiei, pentru  favorizarea reepitelizarii si managementul exudatului creat.

Numarul de sedinte depinde de evolutia individuala a plagilor fiecarui pacient.

Pentru copii cu varsta mai mare de doi ani si care au o cicatrice cu indicatie pentru acest tip de tratament, sau care au suferit o arsura minora avem un protocol de lucru, care nu presupune injectii!