Sauna cu ozon

Sauna cu ozon functioneaza practic ca o camera cu aburi de ozon, construita de compania HOCATT ca o capsula in care capul pacientului ramane afara (ozonul nu se inhaleaza). Dispozitivul este de ultima generatie si are efecte multiple efecte terapeutice, utilizandu-se cu succes nu numai in cazul afectiunilor medicale, ci şi pentru infrumusetare, relaxare si  SPA .

Cum functioneaza sauna cu ozon?

Ozonul este produs prin intermediul unui generator special, care este conectat la sauna. Procesul tehnologic este de ultima generatie, nu prezinta niciun pericol pentru organismul uman si se calibreaza in functie de fiecare aplicatie terapeutica. Prin disocierea ozonului se emit radiatii cu ultraviolete care actioneaza asupra epidermei si straturilor aflate in profunzimea pielii, unde contribuie la producerea agentilor de protectie, a hormonilor şi a vitaminelor, dar si la distrugerea bacteriilor.  Atat caldura care nu se elimina din capsula, cat si umiditatea, cresc temperatura organismului cu aproximativ 2°C. Acesta transpira, eliminand toxinele acumulate, dar are loc si o intensificare a metabolismului, prin stimularea organelor.

Cine poate folosi sauna cu ozon?

Orice persoana poate folosi sauna cu ozon. Capsula este foarte confortabila,  iar pacientul se bucura de ralaxare in timp ce are loc sesiunea de terapie. Ce poate fi mai minunat decat sa te bucuri de un tratament eficient intr-o maniera placuta si relaxanta. La sfarsitul sedintei de terapie, pacientului i se face un scurt masaj terapeutic.

Ce efecte medicale are sauna cu ozon?

  • Stimuleaza performantele fizice si mentale!
  • Efect antitoxic, imunostimulator si imunomodulator
  • Efect antiseptic, grabind vindecarea afectiunilor pielii
  • Efect sedativ asupra sistemului nervos central, ceea ce duce la eliberarea stresului mental şi fizic
  • Stimuleaza metabolismul oxigenului si intensifica circulatia, protejand inima
  • pentru detoxifiere: combinatia dintre porii deschisi, caldura si ozon determina eliminarea toxinelor din organism, oxigenul activ reactioneaza cu acestea la cel mai inalt potential de oxidare, iar prin adsorbtia ozonului in profunzime, intregul sistem limfatic este stimulat, pielea este curatata profund si devine sanatoasa, elastica si tonica

Toate sedintele contin GRATUIT, stimularea absorbtiei ozonului prin piele cu ajutorul unei sedinte cu raza ultraviolete, desfasurata in paralel cu cea de sauna, o sedinta de aromoterapie, precum si un scurt un masaj terapeutic la finalul tratamentului.

De retinut este faptul ca efectul terapiei cu ozon in sauna cu abur este cumulativ. Folosirea ocazionala a acestei terapii confera un beneficiu de intretinere, insa pentru persoanele care sufera de boli cronice nu este suficienta. Durata fiecarui tratament se stabileste impreuna cu medicul specialist in ozonoterapie.

Citeste mai mult despre Terapie cu Ozon